Nu meer dan ooit is het tijd om je licht te laten schijnen en in je grootsheid te stappen. Om je ware kleuren te laten zien en te gaan staan voor wie je werkelijk bent. Zonder jezelf te censureren of jezelf te conformeren aan alles waar deze realiteit voor staat.

Intuïtie volgen
Het is in ieder geval niet de tijd om bij de pakken neer te gaan zitten, maar in verbinding te blijven. Want als jij de weg vrij maakt om je innerlijke stroom te volgen, dan kun je echt die bijdrage zijn. Een bijdrage aan meer bewustzijn op deze planeet, aan meer licht en liefde. Maar ook een economie gebaseerd op integriteit, zorg… het zorgen voor elkaar.

Jouw realiteit creëren
Terwijl oude structuren om je heen aan het afbrokkelen zijn, is het essentieel dat jij de basis legt voor een nieuwe realiteit. Een realiteit of wereld waarin jij kiest voor jou en voor jouw toekomst. Door je steeds opnieuw, bij elke keuze die je maakt, af te vragen: wat gaat dit creëren voor mij en voor de toekomst? Ga ik hier blij van worden? Voelt dit licht en is dit het begin van een nieuw avontuur?

Ongelimiteerde mogelijkheden
Een plek om nieuwe creaties in de wereld te zetten. Jezelf te openen voor nieuwe mogelijkheden, die voorbij gaan aan alles dat je ooit gedacht had dat mogelijk was. Maar ook een realiteit waarin je met gemak en plezier nieuwe geldstromen kunt creëren en samenwerkt op basis van gelijkwaardigheid.

Afstemmen op jouw weten
Hoe je dat doet? Dat weet jij… tijd dus om de deuren te openen naar jouw weten. Om alle overtuigingen, gedachtes en emoties die je hierbij in de weg, staan los te laten. Om echt die innerlijke stroom te gaan volgen, jouw intuïtie. Om vragen te stellen aan het Universum, je lijf en alles en iedereen die een bijdrage kan zijn aan jou.

  • Stap in je grootsheid - Op Eigen Wijze Coaching & Training

De toekomst is positief

Stap in je grootsheid
De toekomst is positief, als jij ervoor kiest om dat te zien. Als jij ervoor kiest om dat grootste ongelimiteerde wezen te zijn en om vragen te stellen. Grootse vragen met grootse verlangens… wat als alles mogelijk is? Alles wat er nu gebeurt is positief, als je je niet laat meeslepen door je angsten en emoties. En vooral niet door de angsten van anderen. Blijf uit oordeel en durf te zijn met wat is.

Tip! Laat alle energieën die niet van jou zijn omhoog komen (en dat zijn er best veel) en stuur ze allemaal retour afzender. Doe dit indien nodig een paar keer achter elkaar en meerdere keren per dag.

Stil zijn
Maak tijd om regelmatig even in stilte te zitten. Om te mediteren of gewoon in het nu te zijn, zonder oordeel en als observator van al je gedachten. Laat inspiratie, ideeën en mogelijkheden naar je toekomen. Laat de gedachte los dat je nog heel veel moet doen, leren of ontdekken, voordat je een bijdrage kunt zijn.

Leef jouw leven!
Ga jezelf zijn, doe de dingen die in je opkomen en waar je zin in hebt. En ‘moet’ er toch iets gebeuren? Doe het dan op een moment dat het voor jou goed voelt en kijk of je het met meer gemak & plezier kunt doen. Volg je intuïtie, je gewaarzijn en neem alleen geïnspireerde actie vanuit je hart.

Beetje hulp nodig bij dit alles? Ik ben beschikbaar voor online coaching en healing sessies. Of gun jezelf een heerlijke mini retraite in Portugal, te boeken voor dit voorjaar. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.