Deze tijd vergt veel van je, ik weet het. Maar wanneer je tegen alles en iedereen ingaat, verbruik je kostbare energie. Je kiest dan voor oordeel en conclusie en sluit de deur naar meer bewustzijn.

Zijn met wat is
Maar hoe zou het zijn, om steeds als je weerstand voelt opkomen, in te tunen op jezelf? Op jouw kanaal, jouw waarheid? Allereerst om even helemaal in het nu te zakken. Om te verbinden met jouw weten, te voelen en ervaren dat op dit moment alles gewoonweg is.

Afstemmen op jouw verlangens
Om jezelf vervolgens af te vragen: wat wil ik nu eigenlijk en waar verlang ik naar? Hoe zou ik de wereld graag zien? Welke bijdrage kan en wil ik zijn en op welke gebied? En wordt je maar gewaar van de energie, die daarbij omhoog komt.

Vraag om wat je nodig hebt
De volgende stap is heel simpel: vraag erom! Vraag het Universum, God, de engelen of wie dan ook met jou resoneert, om waar jij naar verlangt. Om waar JIJ blij van wordt en houd je vooral niet in. Vraag om grote dingen, dit is niet egoïstisch. Sterker nog… dit is een enorme bijdrage aan een mooiere, betere wereld. Aan meer bewustzijn, liefde en plezier op deze planeet.

  • Blijf kiezen en creëren, vooral nu!

Stel je vragen van binnenuit en laat geen commentaren of ideeën van de buitenwereld toe

Volg je innerlijke stroom
Want als jij jezelf vanuit die innerlijke stroom met gemak & plezier beweegt, ben JIJ dat voorbeeld voor zoveel anderen. Zorg jij dat de vibratie op de aarde verder omhoog gaat en er meer bewustzijn ontstaat. Trigger je anderen, om in te zien dat ook zij een keuze hebben. De keuze om anders naar dingen te kijken en nieuwe mogelijkheden toe te laten in hun leven.

Hulp vragen is hip
Blijf vragen, blijf creëren en vooral vanuit jouw verbinding, jouw waarheid. Vraag om hulp wanneer dit nodig is, want je hoeft het niet alleen te doen. Wie kan een bijdrage zijn aan jou en jouw lichaam? Met wie zou je willen samenwerken? Want wat er mensen zijn die op dezelfde golflengte zitten en dezelfde verlangens hebben… hoe gaaf zou het zijn om met deze mensen creaties in de wereld te zetten?

Vind je het lastig om die stap op dit moment zelf te zetten? Om je te verbinden met je verlangens en de weerstand te laten zijn voor wat het is? Neem dan contact op voor intuïtieve coaching & healing sessie, om te ontdekken wat mogelijk is in jouw leven. Om weer rust en vertrouwen te ervaren en vooral je prachtige zelf te zijn.