Ik heb mezelf ontslagen en wel met ingang van dit jaar. Dit waren niet de letterlijke woorden die bij mijn verlangen naar boven kwamen. Maar met het oog op mijn (tijdelijke) verblijf in Portugal, stelde ik mezelf eind 2019 voor hoe het zou zijn om niet te bedenken wat ik zou gaan doen in Portugal. Maar om dingen naar me toe te laten komen en vanuit verbinding te laten ontstaan. Dit voelde zo enorm licht.

Moeiteloos creëren
Veel mensen, die ik vertelde over onze overwinterplannen in het zonnige zuiden, vroegen allemaal wat ik daar ging doen. Ik zei gewoon kijken of ik daar coaching- en healingsessies kan geven, Verder online werken (zoals ik nu ook al doe) en soms naar Nederland om cursussen te geven. Maar diep van binnen voelde ik de excitement en die ruimte om opnieuw te gaan creëren vanuit het niets. Ik zag dat hele witte canvas voor me, met al die oneindige mogelijkheden.

Fysieke blokkades
Wat er vervolgens gebeurde was heel voorspelbaar, in ieder geval voor mij. Mijn hoofd liet mij namelijk heel duidelijk blijken, het er niet mee eens te zijn. Ik was nog geen paar dagen hier in ons appartement en ik voelde zo al die moetjes (letterlijk en figuurlijk) weer op mijn schouders zakken. Zucht!

Intuïtie & ontspanning
Gelukkig herpakte ik me snel en besloot ik veel meer dan gewoonlijk tijd te maken om in verbinding (stilte) te zijn. Om vragen te stellen aan het Universum en mezelf volledig open te stellen om te ontvangen: hulp, inspiratie en de subtiele signalen van mijn intuïtie. Een bijdrage hieraan zijn de vele wandelingen die ik hier maak, langs het strand en de vele natuurgebieden. Gronding, innerlijke rust en vooral heel veel plezier.

Inspiratie stroomt
Sinds ik in die staat van zijn ben (en geloof me, dat ben ik niet de hele tijd door) heb ik al een aantal inspirerende mensen mogen ontmoeten. Ook voel ik een aantal mogelijkheden voor co-creaties, al heeft het gewoon doen waar ik in het moment heel blij van word prioriteit. De ideeën buzzen in mijn hoofd, maar ik laat ze heerlijk weken totdat er meer inspiratie bijkomt… zodat het echt moeiteloos creëren wordt.

  • Op Eigen Wijze Coaching & Training

Hoe zou het voor jou zijn om jezelf te ontslaan en te kiezen voor moeiteloze creatie?

Om jezelf te ontslaan in je onderneming of je te ontdoen van al je taken? En ik hoor je nu angstig denken: ja, dat kan toch helemaal niet! Jij kan makkelijk praten Alexandra daar op je zonnige Portugese terras. Maar ik heb kinderen, een baan en moet nog van alles doen!! Maar toch, als je die gedachten nu even kunt loslaten en je stelt jezelf de volgende vraag: Wat als alles mogelijk is, wat kies je dan?

Je eigen realiteit creëren
Het betekend namelijk niet dat je alles op moet zeggen waar je mee bezig bent, maar dat je het niet meer belangrijk en solide maakt. Dat je ermee omgaat alsof het vloeibaar en kneedbaar is. Om jezelf, binnen de vaste structuren van deze realiteit, de vrijheid te geven om meer te spelen en te co-creëren met het Universum.

Stel vragen over wat er nog meer mogelijk is om dat project met gemak en plezier te laten slagen. Hoe jij talenten en capaciteiten meer kunt inzetten en nog meer plezier en gemak kunt ervaren bij alles wat je doet. Zelfs met de opvoeding van je kinderen en de taken voor je baas. Er is zoveel meer mogelijk als je ervoor kiest en jezelf ervoor openstelt.

Keuzes maken
Ik zie steeds meer en meer mensen die hiernaar verlangen, maar niet goed weten hoe te handelen. Terwijl het begint met de keuze en jezelf afvragen: wat is het dat ik graag wil beleven en ervaren? Hoe wil ik me tijdens de dag voelen of wie wil ik zijn? Stel de vragen aan het Universum en laat ze los. Open de energie en maak tijd om vaker in stilte te zijn. Om te mediteren of af te stemmen op jouw verlangens.

Kies ervoor die krachtige creator te zijn, die je daadwerkelijk bent!

Vol vertrouwen (jezelf) ZIJN
Langzaam maar zeker zal je je bewust worden van (onverwachte) mogelijkheden. Mensen die op je pad komen, ideeën die ontstaan, die je nooit eerder had kunnen bedenken. Deze tijd vraagt niet alleen om volledig jezelf te zijn, maar ook de stappen te zetten die nodig zijn om je verlangens daadwerkelijk te actualiseren. Ga het doen, wat heb je te verliezen? Heb vertrouwen, weet en speel. Ik voel nu al de sprankeling van magie ontstaan.

Zou jij graag wat meer je stroom willen volgen en moeiteloos creëren, altijd en overal? Boek dan eens een heerlijke sprankelcoach sessie. Hiermee verhoog je niet alleen je vibratie, maar kun je jezelf meer en meer gaan openen voor jouw intuïtie.