Op Eigen Wijze = Follow Your Joy

Alles is in beweging, zo ook mijn onderneming. Naast mijn praktijk in Bleiswijk, werk ik nu regelmatig in het zonnige Portugal (de Algarve) en begint mijn klantenkring steeds internationaler te worden. Dit vraagt natuurlijk om een volgende stap… een nieuwe naam en een nieuwe website.

Op Eigen Wijze heet vanaf nu dan ook Follow Your Joy.

Alle informatie die voorheen te vinden was op mijn website opeigenwijze.org staat nu in het Engels op deze website: followyourjoy.pt

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om sessies, classes en trainingen in het Nederlands én in Nederland te volgen. Bij alle evenementen staat zowel de taal als de locatie vermeld en bij het boeken van een sessie kun je aangeven waar je deze wilt volgen.

Heb je nog vragen? Stel ze via de contactpagina.

Ik zou zeggen… follow your joy!

Zonnige groet,

Alexandra Hilbers

Alexandra Hilbers