Het lijkt wel alsof veel mensen aan het wachten zijn. Wachten tot het hele Corona gebeuren voorbij is, wachten op dat ene inzicht, die enorme doorbraak of langverwachte transformatie. Maar het leven is een aaneen schakeling van nu momenten, dus de toekomst is ook NU. Met dat in je achterhoofd, wat zou je vandaag dan kunnen kiezen?

Ontvangen waar jij naar verlangt
Welke keuze kun je nu maken om een andere realiteit te creëren? Een realiteit waarin jouw verlangens zijn geactualiseerd, je volledig jezelf bent en doet waar jij blij van wordt. Word je maar eens even gewaar van deze energie… dompel jezelf er als het ware in onder. En stel vervolgens de vraag: wat kan ik nu kiezen om meer van dit te ervaren in mijn leven?

Stop met bedenken!
Geef je hoofd vooral vakantie tijdens dit proces, want het is niet nodig om over je antwoorden en keuzes na te denken. Je mag ze ontvangen met gemak en plezier… laat ze maar oppoppen in je hoofd. Word je ervan bewust dat je elke 10 seconden, dus elk nu moment, een andere keuze kunt maken.

Meer grootsheid in je leven
Vaak ben je je al gewaar wat een keuze kan gaan creëren voor jou, let daar maar eens op! Bijvoorbeeld door de ruimte, de lichtheid of excitement, die je ervaart bij het maken van je keuze… groot of klein. Maar laat vooral je verwachtingen los en open jezelf voor ongelimiteerde mogelijkheden. Ideeën, inspiraties en antwoorden, die voorbij gaan aan alles dat je ooit had kunnen bedenken en een bijdrage kunnen zijn aan meer grootsheid in je leven.

  • Keuzes maken en openen om te ontvangen

Laat alle verwachtingen los en open jezelf voor ongelimiteerde mogelijkheden

Jij bepaalt hoe jouw wereld eruit ziet
Het maakt niet uit of je ervoor kiest om in de angst te stappen of in het drama, om af te wachten of vooruit te gaan, in het nu te genieten of altijd opzoek te gaan naar een probleem. Als je jezelf maar realiseert dat elke keuze creëert… elke stap die je zet, elk pad dat je inslaat, alles creëert jouw realiteit.

Bewustwording
Weet jij eigenlijk wel hoe jij je keuzes maakt en hoeveel keuzes je maak? Bewust of onbewust, in rust of met veel overdenkingen? Misschien interessant om bij stil te staan, maar alleen als je ervoor kiest 😊 En wie weet, wat dat weer gaat creëren?

Keuzes maken
Speel met de keuzes die je maakt en blijf vooral kiezen, de hele dag door. Have fun en sta er niet verbaast van, als er meer en meer naar je toe gaat komt.

Blijf je teveel in je hoofd hangen en lukt het je niet om andere keuzes te maken? Kom dan eens langs voor heerlijke, ontspannen Access Bars sessie en open de deur naar nieuwe mogelijkheden.