Toen ik mezelf afvroeg waarover ik zou gaan schrijven, kwam allereerst het woord leegte naar boven. Ik voelde in op het woord en het expandeerde zich direct in ruimte… grootse ongelimiteerde en ongedefinieerde ruimte. Een ruimte waarin je kunt creëren waarnaar je verlangt en alles kunt oppikken wat je daarvoor nodig hebt. Op het juiste moment en op de juiste plek.

Maar waarom gaat dat niet altijd zo gemakkelijk als je zou willen?
Door al die overtuigingen, oordelen en angsten waaraan je (onbewust) blijft vasthouden. Aan die vaste vormen en structuren van deze realiteit, waaraan je je denkt te moeten conformeren. Want stel je voor dat… Maar hoe zou het zijn om deze allemaal los te laten en écht de weg vrij te maken voor nieuwe mogelijkheden? Mogelijkheden die voorbij gaan aan alles wat je ooit voor mogelijk hebt gehouden?

  • Oude patronen loslaten

Wat is er mogelijk, waarvan jij denkt dat het niet mogelijk is? Dat als je de mogelijkheden toelaat, een totaal nieuwe realiteit zou actualiseren?

Oude patronen loslaten
De lockdown is voor veel mensen een mooie aanleiding geweest om naar binnen te keren. Om de tijd te nemen om te zakken in het bewustzijn ofwel zich te verbinden met hun ware essentie. Op die manier hebben ze veel oude stukken, angsten en patronen mogen helen. Vaak weet je dat dit is gebeurd en word je je langzaam gewaar van de nieuwe ruimte die is ontstaan. Een ruimte die helemaal leeg is. Met helemaal niets om je aan vast te klampen, zoals een oud patroon of gewoonte.

Manifesteren & actualiseren
Super scary, maar ook super tof. Want in deze lege ruimte kun jij beslissen wat je wilt. Wat je wilt neerzetten, creëren, ervaren, proeven, ruiken… noem maar op. Is dit gemakkelijk? Niet altijd. Want door volledig jezelf te zijn, sta je open om te ontvangen: Alles! Aan jou dus de uitdaging om steeds opnieuw te bepalen wat jouw waarheid is. Zodat je jouw innerlijke stroom kunt blijven volgen, altijd en overal.

Kiezen voor JOU
En hoewel er nog veel in beweging is in deze periode. Neemt de vibratie op de planeet steeds verder toe en wordt het steeds gemakkelijk om die oude patronen los te laten en nieuwe keuzes te maken. De vraag is: Ben je bereidt om hiervoor te kiezen? Om dat mooie, witte canvas opnieuw van vormen en kleuren te voorzien. Of laat je alles bij het oude?

Vertrouw op je innerlijke wijsheid
Weet dat er geen goede of foute keuze is. Jij kunt kiezen wanneer jij er klaar voor bent… maar ben je er ooit écht klaar voor? Hoe zou het zijn om gewoon een stap te zetten op dat nieuwe pad en dan weer de volgende en de volgende? Om gaande weg te ontdekken wat er mogelijk is. Te spelen en kiezen voor wat voor jou goed voelt?

Durf te vertrouwen op jouw weten en weet dat het Universum je altijd steunt. Ga voor het avontuur… gewoon omdat het kan!

Ben je klaar om die eerste stap te zetten, maar weet je niet hoe? Kom dan eens langs voor Access Bars sessie en start vanuit rust & ontspanning met een leeg hoofd.