De zon schijnt en alles staat in bloei…  het lijkt af en toe wel alsof ik weer in Portugal ben. Er klinken klusgeluiden en gebabbel van de buurvrouw. Het lijkt bijna wel alsof er niets aan de hand is. Toch ben ik me gewaar van de onrust, angst en onzekerheid, die veel mensen op dit moment ervaren.

Trouw blijven aan jezelf
Maar ik laat ze bij de ander. Mijn focus ligt op mij en dat wil niet zeggen dat ik geen bijdrage ben aan mijn medemens. Integendeel. Alleen kies ik daarin wat voor mij goed voelt en wat mij blij maakt. Sommige initiatieven zijn zo mooi, dat ik heel graag een steentje bijdraag. In gedachte stel ik me voor hoe we er na het C-tijdperk nog steeds voor elkaar zijn… gaaf!

Alignment
Zelf ben ik af en toe ook wat onrustig. Ik zie veel mensen in mijn omgeving, halsoverkop hun dienstverlening aanpassen en nieuwe diensten in de wereld zetten. Soms totaal in alignment met de energie, de andere keer meer uit angst. Maar ik weet in verbinding te blijven en stap voor stap te ontdekken wat mijn waarheid is en waar ik voor wil kiezen.

Vragen stellen
Dagelijks stel ik vragen en speel ik met mogelijkheden. En niet omdat het moet… omdat ik nu weinig klanten heb of nog geen ideeën voor nieuwe diensten. Maar vanuit nieuwsgierigheid. Wat zou ik graag willen doen? Waar word ik echt super blij van en doe ik met gemak en plezier? En zou ook nog eens een bijdrage kunnen zijn voor deze wereld… maar dat is vooral het bijproduct.

  • creativiteit stromen

Waar word ik super blij van en doe ik met gemak & plezier?

Wat is jouw waarheid
Ik voel meer en meer dat het nu mijn core business is om te kiezen voor wie ik daadwerkelijk ben. Dat unieke, ongelimiteerde wezen dat een prachtig geschenk is en nog meer mag stralen, groeien en bloeien. Gewoon omdat het kan. En misschien roept een hele andere opdracht jou. Maar hoe gaaf is het, als je die helder krijgt en jezelf kan gaan openstellen voor hulp.

Hulp vragen is hip
De hulp die er is van het Universum, de aarde, je lichaam, engelen, gidsen en nog veel meer. Zet ze allemaal aan het werk, want dat is wat ze willen. Vraag om antwoorden, mogelijkheden, inspiratie en energie, want je hoeft het niet alleen te doen. Kies voor gemak en plezier, laat alle verwachtingen los. Pas dan sta je echt open voor magie, creativiteit en verrassingen.

Laat je creativiteit stromen
Op dit moment spatten de creatieve oplossingen van de 1.5 meter economie je om de oren. Nu pas gebruiken mensen capaciteiten die ze al jaren tot hun beschikking hadden, hoe grappig (of gek) is dat? Nieuwe omstandigheden vragen om nieuwe oplossingen, dus met z’n allen op avontuur.

Volg je stroom
Mijn energie is in ieder geval volledig in beweging gekomen en ik bruis alleen al van die zee aan mogelijkheden, waarvan ik weet dat die er is (ook voor jou). Ik zou zeggen: geef jezelf over en volg de energie. Kies steeds opnieuw (elke 10 seconde) waar jij blij van word en voelt iets niet meer fijn? Maak een nieuw keuze, vraag om hulp en speel. Ik wens je een prachtig avontuur toe.

Wil je een keer sparren en samen ontdekken wat er mogelijk is in jouw leven? Neem dan even contact op.