Vanochtend stelde ik de vraag: waar mag ik vandaag mijn aandacht op richten? Het antwoord was, dat ik me meer gewaar mag zijn van mijn lichaam en de ruimte die ik daadwerkelijk ben. Ik merk dat ik af en toe weer terug ga naar de verkramping, bijvoorbeeld bij fysieke ongemakken of als ik even niet weet wat ik met een bepaalde situatie aan moet / wil. Op dat moment ontstaat er lichte vorm van paniek, stress of angst en geef ik vrij spel aan al deze afleidingsimplantaten. Herkenbaar?

Open jezelf om te ontvangen
Terwijl ik weet en jij waarschijnlijk ook, dat als je jezelf en je energieveld vergroot, er niet alleen ruimte ontstaat, maar ook rust en ontspanning. De verbinding is opeens weer terug en je bent (weer) in staat om te ontvangen… mogelijkheden, ideeën, inspiratie. Deze waren er eerder ook al, maar doordat je in de verkramping gaat, ben je niet in staat om ze met gemak en plezier te kunnen ontvangen.

  • grootsheid

Hoe kun je jezelf steeds opnieuw herinneren aan de ongelimiteerde ruimte die je bent?

Barrières naar beneden
Allereerst door je dag hiermee te beginnen. Ga goed gegrond staan en stuur allereerst alle energieën die niet van jou zijn, retour afzender met bewustzijn. Verlaag vervolgens je energetische barrières. Ja, dat zijn die muurtjes die je bewust of onbewust hebt opgetrokken om niet alles te hoeven voelen (gewaarzijn) van alles en iedereen. [Is dit echt nog steeds een bijdrage aan jou?]

Vervolgens vergroot je je energieveld in alle richtingen. Je hoeft dit niet te visualiseren (kan), het gebeurt gewoon op het moment dat je deze intentie hebt. Maak dat energieveld groter en groter en groter en groter. Ga voorbij de uithoeken van dit Universum of zo groot als voor jou goed voelt. Maar dan nog ietsje groter.

Stap in je eigen grootsheid
Door dit regelmatig te doen zal je merken dat je je steeds meer gewaar wordt van de ongelimiteerde ruimte die je daadwerkelijk bent. Je gaat echt die grootsheid ervaren, helemaal voelen en ervaren dat je dit altijd al bent.

Steeds opnieuw expanderen
In deze staat van zijn, sta je nog meer open voor de signalen van je intuïtie. Maar ook voor de verlangens van je lichaam. Kijk, luister, neem waar en speel. Bedenkt een ezelsbruggetjes, of herinner jezelf eraan met briefjes op de muur of tekst op je hand, om je ruimte steeds opnieuw te expanderen. En dan vooral bij ‘lastige’ situaties, pijn of wanneer je je overweldigd voelt.

Ben de ruimte en stel vragen: wat is er nog meer mogelijk? Hoe kan dit worden opgelost, op een manier die ik nooit had kunnen bedenken? Gooi de vragen het Universum in en weet dat het antwoord altijd op het juiste moment naar je toe komt, Ga dus niet zitten wachten, maar maak in het moment een keuze die dan goed voelt. Werkt het niet? Maak een nieuwe keuze en blijf die space.

Volg je stroom
Weet dat oplossingen en antwoorden altijd in een vorm komen die je niet had verwacht. Stel jezelf dus open voor alles en iedereen die op je pad komt. Wees je gewaar en ben alert. Speel, volg je inspiratie en ga dingen gewoon DOEN… ook al voelen ze nog zo ‘raar’, ongewoon of spannend.

Let’s play!!

Verlang je naar het ervaren van je eigen grootsheid en de mogelijkheden die dit kan openen? En heb je hier begeleiding bij nodig? Neem dan contact op, dan kijken we welke bijdrage ik kan zijn.