Heb jij dat ook wel eens… dat je super lekker in je vel zit en volledig ontspannen door het leven gaat. Totdat je door iets of iemand getriggerd wordt? Vanuit het niets ben je opeens geïrriteerd of gestrest, lopen de emoties hoog op of ervaar je angst. Vaak heb je niet eens door wat er nu echt gebeurt en is je automatische reacties om het snel weer weg te stoppen.

Maar hoe zou het zijn om te zijn met wat is, in dat moment? Om volledig in toelating te zijn?

Zelfonderzoek
Want het mooie van deze Nieuwe tijd is dat je je alleen maar hoeft te herinneren, dat alles wat je om je heen ziet een reflectie is van je binnenwereld. Ben je niet tevreden met wat er in je leven gebeurt? Dan hoef je alleen maar naar binnen te keren en op onderzoek uit te gaan.

Hulp vragen
Natuurlijk is dat niet altijd gemakkelijk, maar je hebt er niemand anders voor nodig. Transformatie kan namelijk heel goed op jouw eigen wijze. Je hoeft niemand meer de schuld te geven en ook geen energie meer te steken in het veranderen van anderen. It’s all up to you baby! De hulp inschakelen van het Universum, je engelen, gidsen en spirits, kan hierbij ook erg handig zijn.

  • Transformatie en volledig jezelf zijn

Gebruik je omgeving als spiegel, om die prachtige versie van jezelf te worden

Mijn ervaring
Zo had ik onlangs een ervaring met iemand, die me in het moment niets deed. Ik kon volledig in mijn eigen energie blijven en dacht alleen maar; mmm… interessant gezichtspunt. Alleen merkte ik de volgende dag, dat gedachten en oordelen zich bleven herhalen in mijn hoofd. Ik voelde irritatie en boosheid, het leek gewoon niet rustig te worden.

Helderheid
Ik besloot om even in stilte te gaan zitten en opnieuw af te stemmen op wat er in mijn hoofd en lijf gebeurde. Ik voelde de boosheid en mijn keel ging helemaal dicht. Ik vroeg letterlijk om mij te laten zien en ervaren, wat er allemaal was. Zonder oordeel bleef ik met mijn aandacht bij alle sensaties en opeens kwam het woord dominantie naar boven en ervaarde ik angst.

Helen vanuit bewustzijn
Eerst begreep ik niet, maar opeens kwam het inzicht. Ik had het Universum namelijk gevraagd om mij te laten zien, wat mij in de weg staat om met gemak en plezier mijn intuïtie te volgen. Mijn dominantie IK, mijn ego. Ik had het die ochtend nog ergens gelezen op Facebook: “Je mag er tussenuit gaan en volledig die zuivere stroom volgen”. Wow!

Transformatie
Tijdens het inzicht ervaarde ik een shift in mijn hele systeem. Ik voelde opeens zo’n enorme opluchting en lichtheid. Ook ontstond er zoveel meer ruimte in mijn hele bewustzijn. Echt gaaf! Ik heb deze gevoelsessenties heerlijk laten stromen in al mijn cellen en moleculen. Net zolang totdat ik er helemaal mee vervuld was.

Nog meer jezelf zijn
En zo snel kan het dus gaan, als je ervoor kiest om echt te zijn met wat er op dat moment is. Om te ontdekken wat er in en met jouw gebeurt, zonder oordeel. Want dan ontstaat die ruimte om bewustwording te krijgen op wat er speelt. Waar jij de liefde nog wat meer mag laten stromen in je leven, zodat je nog meer je prachtige zelf kunt zijn.

Heb jij af en toe wat hulp nodig om meer in rust en verbinding te zijn, zodat je met meer gemak tot inzicht komt? Kijk dan eens naar mijn gratis meditaties & visualisaties.