Hoe vaak heb je dat je zit te dromen, nieuwe ideeën en inspiratie krijgt en dat je het in je hoofd al helemaal zit uit te denken? Je krijgt direct beeld bij hoe het eruit moet komen te zien, welke stappen je moet zetten en welke opties er allemaal zijn… en dat terwijl het signaal van je intuïtie zo zuiver binnen kwam. Én terwijl je weet dat er zoveel meer mogelijk is, als je die stroom durft te blijven volgen.

Verwachtingen loslaten
Ik heb zelf gemerkt dat er pas echt magie kan ontstaan, als ik vormen en structuren over hoe iets eruit moet komen te zien, durf los te laten. Je kunt namelijk geen beeld vormen van verlangens en creaties, die voorbij gaan aan deze realiteit. Creaties, waarvan jij eerder hebt gedacht dat ze helemaal niet mogelijk waren.

Maar wat kan jij zijn of doen om het leven echt aan je te laten ontvouwen?
Om creaties te laten ontstaan en supersnel antwoord te krijgen op jouw vragen, maar altijd op een manier die je nooit had verwacht? Allereerst door nog meer in verbinding te ‘zijn’, door tijd te maken om te mediteren of in stilte te zijn. Jezelf letterlijk te laten zakken in je bewustzijn en te helen wat jouw in de weg staat om te vertrouwen en te weten.

Afstemmen op je verlangens
Maar ook door regelmatig in te voelen op specifieke verlangens. Ervaar deze met al je zintuigen alsof je al leeft in deze nieuwe realiteit. Wat voel je, ervaar je en doe als dit verlangen zich heeft geactualiseerd in jouw leven? Kijk of je uit beelden kan blijven en je kunt laten meevoeren op de gevoelsessenties die zich aandienen, als je aan je verlangen denkt.

Journaling
Het kan ook een hele leuke bijdrage zijn, om te schrijven over je ‘nieuwe’ leven. Beschrijf bijvoorbeeld hoe je dag eruit ziet, wat je hebt gedaan, met wie je hebt samengewerkt en waar. Laat het verhaal ontstaan zonder erover na te denken, als een stroom woorden die uit je pen loopt. Of vertel je beste vriend(in) wat je hebt beleefd tijdens je (droom)dag.

  • Blog Op Eigen Wijze Coaching & Training over nieuwe mogelijkheden in jouw leven

Laat verwachtingen los en open jezelf voor nieuwe mogelijkheden

Volg de energie, jouw stroom
Door jezelf als het ware steeds opnieuw onder te dompelen in deze energie, weet je precies wanneer je een volgende stap mag zetten. Omdat deze mogelijkheid precies voelt als de energie die je al eerder hebt ervaren. Durf hier vooral mee te spelen. Want soms zal je je nog te veel laten lijden door je hoofd. Maar door steeds opnieuw te kiezen voor jouw waarheid, wat voor jou goed voelt, ontdek je wat echt mogelijk is.

Spelen en nieuwsgierig zijn
Elke keer als je een keuze maakt en er meer helderheid komt in de vorm of beweging van jouw creatie, blijf dan nieuwsgierig. Laat verwachtingen en ongeduld los, want je weet dat alles altijd op het juiste moment naar je toekomt. Dreigt er volgens jou iets ‘fout’ te gaan? Stel jezelf dan open om te zijn met wat is en blijf vragen stellen.

In de vraag blijven
De vragen die je zou kunnen stellen: Is er iets dat ik niet zie, dat als ik het wel zou zien nog meer zou creëren? Wat is hier goed aan dat ik nu nog niet begrijp? Wat mag ik zijn en doen om dit met gemak & plezier op te lossen? Wat is er nog meer mogelijk? En ga geen antwoorden zoeken of bedenken, maar stel jezelf open om de inspiratie en antwoorden naar je toe te laten komen. Het Universum is er altijd om je bij te staan.

Maak de weg vrij voor echte magie!
Ten slotte kan ik je van harte aanbevelen om regelmatig je Bars te laten lopen. Ofwel een Bars sessie te ontvangen. Zodat je de overtuigingen, gedachten, emoties en gevoelens los kunt laten, die jou in de weg staan om die nieuwe mogelijkheden daadwerkelijk te laten verschijnen in jouw leven. In de vorm van bijzonder ontmoetingen, prachtige avonturen en zoveel meer plezier.