Ja, je weet wel wat ik bedoel. Die pijn in je nek of in je arm, die steeds maar weer opspeelt. Je keel die zich samenknijpt als je voor jezelf wilt kiezen, maar het op dat moment niet durft. Steeds opnieuw dezelfde emoties, die heel graag gezien willen worden. Maar ja, het is nu niet het juiste moment, dus duw je ze snel weer terug naar waar ze vandaan kwamen.

Hulp van het Universum
Totdat de momenten tussen de uitbarstingen steeds kleiner worden en de pijn of intensiteiten in je lichaam niet meer weggaan. Dan is tijd… tijd om ze onder ogen te zien. Want dat is het mooie aan het leven. Het laat je altijd zien, waar JIJ de liefde wat meer mag laten schijnen. Of het nu is op het gebied van zelfliefde of vertrouwen, je wordt altijd geholpen.

Maar wat zorgt er toch steeds weer voor dat je het niet onder ogen wilt zien? Komt het echt altijd op het verkeerde moment of is er sprake van angst? Vaak is het de angst voor de grootsheid van het ‘probleem’, de angst om overweldigd te raken en voor alles dat mee naar boven gaat komen. Maar vergeet niet: wat zwaar voor is niet waar.

Stop met analyseren en verhalen maken
Want alles is uiteindelijk wat je er zelf van maakt, dus hoe zou het voor je zijn om te stoppen met verhalen maken. Om je hoofd even pauze te geven en tijd te maken om naar binnen te keren. Om de angst in de ogen te kijken en de emoties er volledig te laten zijn. Vaak merk je dat er dan heel snel lichtheid ontstaat. En het mooie is, dat is genoeg…

  • van pijn en weerstand naar ontspannen jezelf zijn

Bewustwording is heling

Alles laten zijn werkt helend
Het is genoeg om te laten zijn wat er op dat moment is, of wat er in die situatie gebeurde. Je hoeft het niet te veroordelen, een analyse op los te laten of verhalen omheen te maken… want dat is alleen wat je hoofd graag doet. Het is niet nodig om eraan te werken of het steeds opnieuw te doorleven. Het laten zijn, is namelijk de heling.

Ruimte & verbinding
En je zult zien, dat het onderwerp waar de emotie of pijn mee te maken heeft, steeds minder zichtbaar wordt in je leven. Er ontstaat ruimte om op een andere manier naar zaken te kijken en meer in verbinding jezelf te zijn. Meer te gaan stralen en stromen, altijd & overal.

Oude emoties, pijn en overtuigingen loslaten
Om nog meer lichtheid en ontspanning te creëren in je leven en je lijf, kan een energetische lichaamsproces zoals Access Bars of een healing een bijdrage zijn. Vooral bij dit soort bewustwordingsprocessen. Op die manier kunnen oude patronen, emoties en gedachtes, die zich hebben vastgezet in je lichaam worden losgelaten. Zodat er nog meer ruimte en innerlijke verbinding kan ontstaan en jij volledig jezelf kunt ZIJN.

Ga voor meer informatie over de verschillende sessies naar Energetisch Lichaamswerk.