Innerlijke verbinding als prioriteit
Een diep verlangen van veel mensen is om vaker in alignment te zijn en rust & vertrouwen te ervaren bij alles wat ze doen. Ik hoor het ook veel van cliënten. Als ze na een sessie super ontspannen zijn en weer helemaal die verbinding ervaren, dan houden ze dat nog wel een dagdeel vol maar langer vaak niet. Het lijkt wel of ze moeiteloos weer terug vallen in de dagelijkse ratrace, om af en toe weer met smart terug te denken aan dat heerlijke moment.

Hoe voelt in verbinding zijn voor jou?
Maar hoe zorg je er nu voor dat je zoveel mogelijk in alignment bent en rust ervaart? Allereerst door ervoor te kiezen dat dit is wat je echt heel graag wilt. Om dit te checken kun je eerst even naar binnen keren en jezelf afvragen hoe je jezelf graag zou willen voelen gedurende dag. Ervaar dit gevoel helemaal, zodat je in het moment precies weet wanneer je in alignment bent. Ontdek welke woorden of gevoelservaring aansluiten bij jouw verlangen.

Je verlangen in de energie zetten
Zeg tegen jezelf dat dit is waar je naar verlangt en vraag het Universum je hieraan gedurende de dag te herinneren. Spreek ook uit dat je alles zal doen wat nodig is om dit verlangen te manifesteren. Je kunt je verlangen ook elke dag als intentie zetten. Door dit te doen, herinner je jezelf eraan en ervaar je weer opnieuw hoe het voelt om innerlijke rust en verbinding te ervaren. Maar je opent tevens de deur naar hulp.

Hulp van het Universum
Zo fietste ik van de week naar het dorp om een paar boodschappen te doen. In de eerste winkel waar ik kwam hadden ze niet wat ik zocht en bij de Wereldwinkel stond een uiterst vriendelijke vrijwilliger heel hard haar best te doen, om het pinapparaatje te activeren. Inwendig stond ik al te puffen totdat de dame wist te vertellen dat het om een verbindingsprobleem ging. Ahhh… ok! Dat deed bij mij de alarmbellen rinkelen.

Ik haalde heel rustig een aantal keren diepe adem en voelde mezelf zakken in mijn lichaam. Er verscheen een grote grijns op mijn gezicht en ik hoorde mezelf zelf: geeft niet hoor, ik betaal wel contant. Je begrijpt dat de rest van het boodschappen doen heel snel en met veel plezier verliep.

Maar zo simpel kan het dus zijn wanneer je een keuze maakt en vertrouwt in hulp van buitenaf!

  • In verbinding zijn en innerlijke rust ervaren

Adem een aantal keren diep in door je neus en rustig uit door je mond. Laat bij elke uitademing meer zachtheid toe en voel hoe je zakt in je lichaam

Ochtendritueel
Begin de dag in rust en stilte om te mediteren of jezelf af te stemmen op jouw essentie. Wordt de observator die zonder oordeel in het moment is en verruim je energieveld. Als innerlijke verbinding en rust écht is waar je naar verlangt in je leven, stop dan met al je verhalen en kies voor JOU!

Spelen & ontdekken
Maak er een spel van en ontdek wat voor jou werkt. Zo wordt het met gemak & plezier onderdeel van jou. Neem meerdere momenten per dag een mini break… adem diep in en uit en wordt je gewaar van je lijf en alles om je heen. Laat bij elke uitademing de verzachting toe, in je lichaam en in je hele zijn. Alles is ok!

Bewustwording
Je kunt dit ook doen bij een belangrijke beslissing of gewoon om heel bewust in het nu te komen. Als je bijvoorbeeld merkt dat je in veroordelingen en verhalen schiet. Lach om jezelf maar veroordeel jezelf niet, je bent ook maar een mens en het is een proces. Denk je nou echt dat ik de hele dag de rust en verbinding zelf ben? Echt niet. Maar het is wel mijn diepste verlangen, dus doe ik er graag moeite voor.

Dankbaarheid uiten
Begin of eindig de dag met het uitspreken van waar je dankbaar voor bent en voel & ervaar ook echt de energie ervan. Dit is zo’n krachtige en mooie oefening, waarbij je heel veel positieve energie uitstraalt en het Universum laat weten: More of that… Please!!

Heb je wat hulp nodig om in verbinding te zijn en tot rust te komen? Gebruik mijn gratis meditaties & visualisaties.