Vandaag is het feest, want er gebeurt van alles zonder dat ik ergens moeite voor doe. Nou eh, alleen dan voor dat rondje cardio training op de trampoline vanochtend…. daar heb ik best veel moeite voor gedaan. Maar voor de rest was het vooral ontvangen en zijn met wat is. Heerlijk om die energie van dankbaarheid te laten stromen, hiermee laat ik ook het Universum weten dat ik hier graag nog wat meer van wil.

Zonder oordeel
Had ik voorheen nog een mening over het te vroeg afsteken van vuurwerk, kan ik er nu gewoon van genieten. Als je motto is om van elke dag een feestje te maken, dan hoort daar toch ook vuurwerk bij? En waarom zou je trouwens maar een paar uur per jaar de hemel voorzien van prachtige sprankels… wie heeft dat ooit bedacht?

Sprankelen
Ook geniet ik na van de Sprankeldag, die ik gisteren heb mogen ervaren met super, lieve en fijne mensen. Een prachtige dag waarop ik samen met de anderen heb genoten van mijn verlangens voor 2019, het quantum veld en de krachtige energie, mijn energie ofwel mijn essentie.

Dankbaarheid
Het was zo heerlijk om die instant manifestatie te ervaren en te weten dat alles waar je om vraagt direct wordt klaargezet. Dat je jezelf niet meer hoeft af te houden van je verlangens met oude overtuigingen en verhalen, dat het nog niet de tijd is of wat dan ook. Alles is er al! Maar ook gaaf om mij bewust te worden, dat een aantal dingen, waarvan ik dacht dat het verlangens waren, allang zijn gemanifesteerd. Wow! Daar mag ik wel eens wat vaker bij stil staan en de tijd nemen om te erkennen wat ik allemaal al met gemak en plezier in de wereld zet.

Door jezelf te zijn ben je al een enorme inspiratiebron
Dat ik een bron van inspiratie ben voor anderen, door regelmatig af te stemmen op mijn verlangens en te surfen op heerlijke gevoelsessenties, om deze met gemak toe te kunnen laten in mijn leven. Maar vooral door mezelf te zijn, mijn stroom te volgen en mijn ervaringen hierover te delen, zoals in deze blog. Dit zorgt voor een hoge vibratie, een rimpeleffect… en nog meer bewustzijn, gemak en plezier in de wereld. En daar kan jij ook voor kiezen! 

  • Dankbaarheid laten stromen

Want hoe zou het voor jou zijn om je stroom te (blijven) volgen en vooral te doen, waar jij blij van wordt? Om de mogelijkheden te zien, voorbij de vaste vormen en structuren waar je al je hele leven aan hebt vastgehouden?

Kiezen voor waar jij blij van wordt
Doen wat je leuk vindt, ontdekken wat voor jou werkt en zonder verwachting of oordeel zijn. Van elk moment een feestje maken, want er is alleen maar dit moment. Genieten van ervaringen groot en klein. En is het niet wat je wilt of (nog) verlangt? Maak dan een nieuwe keuze en zet de volgende stap.

Speel en laat je leiden door het Universum
Doe dit vooral uit nieuwsgierigheid en omdat het kan. Laat je leiden door het Universum, open en vol verwondering: hoe gaat dit zich nu weer ontvouwen?
Stop met bedenken hoe het eruit moet komen te zien en wanneer het jou kant opkom.  Het is nu de tijd om dit alles los te laten en jezelf open te stellen voor de echte magie… voor alles wat voorbij gaat aan jouw voorstellingsvermogen.

Ik geniet nu en ben super benieuwd naar wat komen gaat.

En jij… duik je mee in de zee van ongelimiteerde mogelijkheden?