Ik opende van de week mijn mail en de kop van het eerste berichtje las: It is all about love!! Ik liet deze woorden even tot mij doordringen, om vervolgens de stroom van liefde ook daadwerkelijk door me lijf te voelen. Hoe simpel is het eigenlijk in dit leven en hoe moeilijk willen we het graag maken… want hè nee, dat kan toch niet waar zijn dat het zó simpel is.

  • Je kunt blijven piekeren, maar het draait maar om een ding

It’s all about love!!

Toelating
Het kan toch niet dat het écht alleen maar om liefde gaat?! Volgens mij wel! En dan niet de liefde voor het leven, zelfliefde of liefde voor de persoon die je denkt te moeten zijn, maar liefde voelen en ervaren voor alles dat is. Voor alles dat zich aandient in dit NU moment… hoe klote het af en toe ook is. Want het leven draagt zorg voor jou en laat je zien op welke terreinen in je leven je de liefde nog wat meer mag laten stromen.

Oordeel en conclusie
Hoe vaak is het niet zo, dat je bepaalde verlangens hebt of openstaat voor een ervaring, die dan opeens aan je neus voorbij. En hoeveel lichter zou het dan zijn om niet direct in oordeel en conclusie te schieten. Want als jij kunt zijn met wat is en alles goddelijke perfectie is, welke bijdrage kan dat voorval dan zijn aan jou? Misschien word je je bewust van je daadwerkelijke verlangen en kun je het bijstellen of ontstaat er opeens ruimte voor andere mogelijkheden… wie zal het zeggen?

Stop met piekeren en denken
Door steeds te blijven spelen en alles op je pad als een uitnodiging te blijven zien, zal je meer gemak en plezier ervaren in je leven. Ook waar het gaat om de verbinding met anderen. Want hoe mooi is het om de ander de ruimte te geven om zichzelf te zijn? Om uit het oordeel te blijven en liefde te zijn. En dat betekent niet dat je met iedereen dikke vrienden moet worden of hun waarheid moet kopen. Maar dat je de ander kunt ontvangen en laten zijn, zonder hem of haar te willen fixen.

Elke 10 seconde een nieuwe keuze
En natuurlijk valt dit niet mee, want vaak ben je opgevoed om vanuit oordeel te functioneren. Maar jij kunt nu een andere keuze maken, sterker nog je kunt elke 10 seconde een andere keuze maken. Bijvoorbeeld om vanaf nu in liefde te leven, om eigenlijk gewoon liefde te zijn… Om uit het oordeel te blijven en jezelf open te stellen voor de ongelimiteerde mogelijkheden die dit leven je biedt. Om te ontdekken dat het universum in dienst staat van jou en dat jij het rimpeleffect kan veroorzaken. Zodat liefde en bewustzijn zich steeds sneller en gemakkelijker over de wereld verspreiden.

Laat de liefde stromen
Welke keuze je ook maakt, er is geen goed of fout. Je kunt het namelijk niet fout doen. En zelfs wanneer je wéét dat je kunt vertrouwen op jezelf en het leven, dan nog weet je nooit welke kant het opgaat. Geniet dus vooral van elk moment en volg je flow, dan stroomt de liefde die je bent vanzelf mee… moeiteloos!

Lukt het jou maar niet om uit je hoofd te komen en die liefdevolle stroom of intuïtie te volgen? Kom dan eens langs voor een Access bars sessie om al die gedachtes, emoties, overtuigingen en patronen los te laten.