Ben jij in staat om te zien wat er écht is… wat zich aandient in jouw bewustzijn? Of denk je te weten wat je ziet? Heb je het al uitgedacht, het beeld al klaar? Keurig gemanifesteerd maar toch niet helemaal wat je wilde. Of durf je jezelf volledig open te stellen voor wat er daadwerkelijk is: voor de kleuren, geuren, energie, geluiden en magische vormen… en deze inspiratie ook te volgen.

Verlangens en moetjes
Regelmatig verlang ik ernaar om meer van bijdrage te zijn, om een nieuwe dienst te creëren of blog te schrijven. Met gemak stem ik af op de gevoelsessenties die hierbij horen voor mezelf en mijn cliënten, maar toch lijkt het of mijn inspiratie niet wil stromen. Ik houd te veel vast aan vormen, kaders en het ‘moeten’ dat uit mijn hoofd komt om ‘iets’ te doen blokkeert.

Inspiratie volgen
Maar vandaag werd ik uitgenodigd door mijn sprankelvriendin Jacqueline van der Zalm om eens op onderzoek te gaan naar mijn bron van inspiratie. Ik kwam tot de ontdekking dat ik die bron van inspiratie zelf ben, dat er magie is in mij en een rijke wereld aan beelden, vormen en ideeën, waar ik direct toegang toe heb. In verwondering ontdekte ik bestaande vormen vanuit een ander perspectief en liet ik mij meenemen in wat er nog meer mogelijk was. Zo gaaf!

Angst
Terug in het nu voelde ik eerst de excitement van deze ontdekking, maar daarna direct een zwaarte in de vorm van angst. Ooit ben ik bang en fout gemaakt omdat ik alleen maar wilde zijn en de magie wilde ervaren van wie ik daadwerkelijk was. Maar met de shift die ik in de sessie had gemaakt, voelde mijn zijnsenergie zo krachtig, dat deze ‘oude’ overtuigingen en veroordelingen met gemak vervaagden. Ik ervaarde weer de de ruimte en lichtheid.

  • jouw inspiratie volgen

Direct daarna kwam de nieuwsgierigheid weer terug en het verlangen om nog meer open te zijn, voor de subtiele signalen van mijn intuïtie.

Die zachte fluisteren, magische geuren en kleuren, de avonturen waarop ik mezelf mag laten meenemen. Het lijkt wel alsof er opeens een filter is weggenomen en ik me zoveel meer gewaar ben van wat is en wat er al met gemak naar me toe komt. Niet eens zozeer in woorden, maar vooral in energie.

Het weten dat mijn aanwezigheid in deze wereld al voor inspiratie zorgt en dat ik alleen maar met deze nieuwsgierigheid, openheid en verwondering mijn stroom mag volgen. Het weten dat het Universum er altijd voor mij is en dat ik altijd om alles mag vragen, zorgt op dit moment voor een intense dankbaarheid vanuit het diepste van mijn hart.

Er is zoveel meer te ontdekken voorbij alles wat jij denkt dat mogelijk is!
Terwijl ik dit schrijf word ik uitgenodigd om mee te komen op avontuur, ik zie uitgestoken handen die me allemaal mee willen nemen. Er is zoveel meer te ontdekken, voorbij alles wat ik denk dat mogelijk is. En voorbij alles wat jij denkt dat mogelijk is en daarom wil ik jou ook uitnodigen om je te verbinden met je ware essentie, je bron van inspiratie en het leven. Om te ontdekken wat je nog tegenhoudt om die bron van magie en inspiratie zelf te zijn. Om te stralen en stromen, zoals je nog nooit hebt gedaan.

Heb je zin om een eerste stap te zetten en op ontdekkingstocht te gaan? Om contact te maken met jouw bron? Meld je dan aan voor een sprankelsessie, dan neem ik je mee op avontuur en laat ik je kennismaken met de ongelimiteerde mogelijkheden in jouw wereld.

Let’s go, play and have fun!